Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Afyonkarahisar İlinde Eğitim Gören Lise Öğrencilerinin Balık Tüketim Davranışlarının Belirlenmesi Üzerine Bir Çalışma
(Bülent Verep, 2020)
Bu çalışma Afyonkarahisar ilinde eğitim gören lise öğrencilerinin su ürünleri tüketim alışkanlıklarının ve tercihlerinin ortaya konulması amacıyla yapılmıştır. Anket sonuçlarına göre; öğrencilerin et tüketiminde, ilk ...
Assessment of the effects of sex and harvesting season on lipid and fatty acid composition of Sparidae species
(Wiley, 2021)
In the present study, the lipid amount and fatty acid profile of different Sparidae species, including gilthead seabream, juvenile gilthead seabream, annular seabream, white seabream, common two-banded seabream were ...
Effects of different thawing methods on fatty acid composition of cultured sea bass (Dicentrarchus labrax Linnaeus, 1758)
(Ege Üniversitesi, 2022)
This study aimed to determine the potential changes in the fatty acid composition of frozen cultured sea bass (Dicentrarchus labrax) thawed at different environmental conditions. Sea bass fillets were thawed using four ...