Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorTel Çayan, Gülsen
dc.contributor.authorÖztürk, Mehmet
dc.contributor.authorDuru, Mehmet Emin
dc.contributor.authorTürkoğlu, Aziz
dc.date.accessioned2020-11-20T14:53:16Z
dc.date.available2020-11-20T14:53:16Z
dc.date.issued2017
dc.identifier.issn0009-3130
dc.identifier.issn1573-8388
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.1007/s10600-017-1986-3
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12809/2005
dc.descriptionWOS: 000400195700033en_US
dc.description.sponsorshipScientific and Technological Research Council of TurkeyTurkiye Bilimsel ve Teknolojik Arastirma Kurumu (TUBITAK) [TUBITAK-TBAG-109T933]; Ph.D. Graduate Scholarships for Turkish Citizens [TUBITAK-BIDEB-2211E]en_US
dc.description.sponsorshipThe authors acknowledge the Scientific and Technological Research Council of Turkey for financial support with the project (TUBITAK-TBAG-109T933) and the Ph.D. Graduate Scholarships for Turkish Citizens (TUBITAK-BIDEB-2211E).en_US
dc.item-language.isoengen_US
dc.publisherSpringeren_US
dc.item-rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.titleFatty Acid Profiles in Wild Mushroom Species from Anatoliaen_US
dc.item-typearticleen_US
dc.contributor.departmentMÜ, Muğla Meslek Yüksekokulu, Kimya Ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümüen_US
dc.contributor.institutionauthorTel Çayan, Gülsen
dc.contributor.institutionauthorÖztürk, Mehmet
dc.contributor.institutionauthorDuru, Mehmet Emin
dc.identifier.doi10.1007/s10600-017-1986-3
dc.identifier.volume53en_US
dc.identifier.issue2en_US
dc.identifier.startpage351en_US
dc.identifier.endpage353en_US
dc.relation.journalChemistry of Natural Compoundsen_US
dc.relation.publicationcategoryMakale - Uluslararası Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanıen_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster