Konu "Balıkçılık" için Meslek Yüksekokulları listeleme
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
-
Ayçiçeğinin (Helianthus annuus L. cv. Palancı-I) in Vitro Tuzlu Koşullarda Gelişimi Üzerine Etil Metansülfonat (EMS) Uygulamalarının Etkisi
(2018)Bu çalışmada, Palancı-I ayçiçeği çeşidi tohumlarına ait çekirdek içlerine dört farklı dozda (kontrol, % 1.0, 1.5 ve 2.0) etil metansülfonat (EMS) uygulanmış ve çekirdek içleri farklı NaCl dozu (0.0, 1.25, 2.5 ve 5.0 g/L) ... -
Effects of Zinc Applications on Nutrient Contents of Up Ground Parts in Lentil (Lens Culinarismedic.) Varieties
(2018)Legumes are an important source of protein, vitamins, minerals and complex carbohydrates in diets of a large number of people, especially in developing countries. Among legumes lentil is the second leading grain legume ... -
Use of the Asian Clam (Corbicula flumineaMüller, 1774) as a Biomechanical Filter in Ornamental Fish Culture
(2015)Bu çalışma Asya midyesi (Corbicula fluminea Müller, 1774)'nin süs balığı akvaryumlarında biyomekanik filter olarak kullanılabilirliğini belirlemek amacı ile yapılmıştır. Japon balıkları ile (Carassius auratus L., 1758) ...