• Türkçe
    • English
  • Türkçe 
    • Türkçe
    • English
  • Giriş
Öğe Göster 
  •   DSpace@Muğla
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
  •   DSpace@Muğla
  • Araştırma Çıktıları | TR-Dizin | WoS | Scopus | PubMed
  • TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu
  • Öğe Göster
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

A Study for the Evaluation of Alternative Tourism Opportunities in Fethiye Destination

Tarih

2016

Yazar

Özer, Özgür
Avcı, Mehmet
Karakuş, Nihat

Üst veri

Tüm öğe kaydını göster

Özet

This study has importance in terms of drawing attention to the alternative tourism opportunities of Fethiye destination for tourism; giving idea to public institutions and organizations and tourism operators and entrepreneurs for using Fethiye destination’s alternative, existing and potential tourism opportunities more effectively; emphasizing the importance of this potential’s contribution to the development of tourism activities in the region; and providing suggestions for the development of alternative tourism opportunities. In this context, existing and potential tourism facilities of Fethiye district were determined by using research methods such as interview, observation and document analysis. Within this scope, information on the current and alternative tourism of the region was gained by mutual interview techniques to be done with the public and private sector institutions, organizations and associations which are effective in decision-making and guiding the organization and implementation of tourism activities, and this data was analyzed by being evaluated scientifically. Alternative tourism potential of Fethiye destination was determined by making use of the data gained as a result of these analyses, and suggestions were offered to ensure a more effective use and involvement of the current alternative tourism potential of the region in tourism activities.

Kaynak

Journal of Tourism and Gastronomy Studies

Cilt

4

Sayı

1

Bağlantı

https://app.trdizin.gov.tr//makale/TVRreE9EVTJOZz09
https://hdl.handle.net/20.500.12809/8725

Koleksiyonlar

  • TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu [3005]



DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 




| Politika | Rehber | İletişim |

DSpace@Muğla

by OpenAIRE
Gelişmiş Arama

sherpa/romeo

Göz at

Tüm DSpaceBölümler & KoleksiyonlarTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına GöreBu KoleksiyonTarihe GöreYazara GöreBaşlığa GöreKonuya GöreTüre GöreDile GöreBölüme GöreKategoriye GöreYayıncıya GöreErişim ŞekliKurum Yazarına Göre

Hesabım

GirişKayıt

DSpace software copyright © 2002-2015  DuraSpace
İletişim | Geri Bildirim
Theme by 
@mire NV
 

 


|| Politika || Rehber|| Yönerge || Kütüphane || Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi || OAI-PMH ||

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla, Türkiye
İçerikte herhangi bir hata görürseniz, lütfen bildiriniz:

Creative Commons License
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Institutional Repository is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 4.0 Unported License..

DSpace@Muğla:


DSpace 6.2

tarafından İdeal DSpace hizmetleri çerçevesinde özelleştirilerek kurulmuştur.