Yayıncı "Ege Üniversitesi" WoS İndeksli Yayınlar Koleksiyonu için listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
Effects of different thawing methods on fatty acid composition of cultured sea bass (Dicentrarchus labrax Linnaeus, 1758)
(Ege Üniversitesi, 2022)This study aimed to determine the potential changes in the fatty acid composition of frozen cultured sea bass (Dicentrarchus labrax) thawed at different environmental conditions. Sea bass fillets were thawed using four ... -
Yemlere propolis ilavesinin çipura (Sparus aurata L. 1758)’nın yağ asidi profili ve kan parametreleri üzerine etkisi
(Ege Üniversitesi, 2022)Bu çalışma, çipura (Sparus aurata) diyetlerinde yem katkı maddesi olarak artan oranlarda propolis ilavesinin hematolojik parametreler ve balık eti yağ asitleri profili üzerine etkilerini araştırmak amacıyla yapılmıştır. ...