Ara
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
Tüketicilerin alişverişten sofraya gıda güvenliğine yönelik tutum ve davranışları
(2011)
Bu çalışma; tüketicilerin gıda satın almadan evde tüketimine kadar her aşamada gıda güvenliğini sağlamaya yönelik tutum ve davranışlarını değerlendirmek ama cıyla planlanmış ve yürütülmüştür. Soru formu kullanılarak 154 ...
Z Kuşağının Gastronomi Turizmine İlişkin Tutumlarının Yenilik Arayışı Kapsamında Değerlendirilmesi
(2019)
Bu çalışma, Z kuşağının gastronomi turizmine ilişkin tutumlarını yenilik arayışı kapsamında değerlendirmek amacıyla yapılmıştır. Yapılan bu araştırmada nicel yaklaşım benimsenmiştir. Kuşakların sınıflandırılması bazı ...
A Conceptual Review of “Foodies” in Tourism
(2017)
In recent years, many tourism destinations have begun to highlight their local cuisine culture, their food-related events and local restaurants in order to increase the number of their visitors. However, for the purpose ...
Üniversite Kampüsü İçerisinde Yiyecek İçecek Hizmeti Sunan İşletmelerin Hizmet Kalitesinin Değerlendirilmesi ve Hizmet Kalitesinin Müşteri Memnuniyetine Etkisi
(2012)
Üniversite kampüsü içerisinde faaliyet gösteren yiyecek içecek işletmelerinin hizmet kalitesinin değerlendirilmesi ve hizmet kalitesinin müşteri memnuniyetine etkisini saptamak amacıyla yapılan bu araştırmanın örneklemini ...