Başlık için Gastronomi Ve Mutfak Sanatları Bölümü Koleksiyonu listeleme
Toplam kayıt 7, listelenen: 5-7
-
Lipid-Protein Oxidation and In Vitro Digestibility of Fermented Turkey Sausages as Affected by Lipid Formulation
(WILEY, 2022)This research investigates the effects of using different lipid formulations (100% beef fat, 85% beef fat+15% olive oil, or 70% beef fat+30% olive oil) in fermented turkey sausages on protein-lipid oxidation, in vitro ... -
MUĞLA GASTRONOMİ HARİTASI
(Eskişehir Osmangazi University, 2022)Dünya’da en çok tercih edilen on ülke arasında yer alan Türkiye, genel anlamda deniz-kum-güneş üçlüsü için ziyaret edilmekle birlikte kültür turizmi için de hayli talep görmektedir. Türkiye’nin en fazla ziyaret edilen ... -
A review on recent advances of plant mucilages and their applications in food industry: Extraction, functional properties and health benefits
(Elsevier B.V., 2023)Plant mucilages have been used for many applications as stabilizers, emulsifiers, thickening or gelling agents, viscosity modifiers, encapsulating agents and food packaging materials (stand-alone films, coatings). In these ...