Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorDoğan, Hulusi
dc.contributor.authorGüney Göller, Derya
dc.contributor.authorGöller, Vedat
dc.date.accessioned2020-11-20T17:32:57Z
dc.date.available2020-11-20T17:32:57Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.issn2147-8775
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr//makale/TWpVd056RXlNZz09
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12809/7847
dc.description.abstractBu çalışmanın ana amacı turistlerin Douro Vadisi'ne ilişkin algı ve beğeni düzeylerini belirlemektir. Bu çerçevede 2015 yılı Nisan ve Mayıs aylarında Douro Vadisi'ni ziyaret eden turistlere yönelik bir araştırma gerçekleştirilmiştir. 267 turistin katıldığı araştırma 2015 yılı Mayıs ayında tamamlanmıştır. Araştırma sonuçları (t-test ve Anova analizleri) turistlerin Douro Vadisi'yle ilişkili 4 adet faktör grubuna yönelik algı ve beğeni düzeyleri arasında istatistiksel açıdan anlamlı farklılıklar olduğunu ortaya koymuşturen_US
dc.description.abstractThis study aims to measure the perceptions and satisfaction of tourists about the Douro Valley. Tourists, visiting the Douro Valley between April and May in 2015, were included in the research. At the end of the survey completed inMay 2015, a total of 267 completed questionnaires were returned. Research results (t-test and a Anova tests) do indicate that there are statistical differences between the perceptions and satisfaction levels of tourists with 4 research factor groups.en_US
dc.item-language.isoturen_US
dc.item-rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectOtelciliken_US
dc.subjectKonaklama
dc.subjectDouro Vadisi
dc.subjectTurist
dc.titleTuristlerin Douro Vadisi’ne İlişkin Algı ve Beğenilerine Yönelik Bir Araştırmaen_US
dc.item-title.alternativeA Research for Tourist Perceptions and Satisfaction about the Douro Valleyen_US
dc.item-typearticleen_US
dc.contributor.departmentMÜ, Turizm Fakültesi, Yiyecek Ve İçecek İşletmeciliği Bölümüen_US
dc.contributor.departmentMÜ, Muğla Meslek Yüksekokulu, Seyahat Turizm Ve Eğlence Hizmetleri Bölümü
dc.contributor.departmentMÜ, Muğla Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
dc.contributor.institutionauthorDoğan, Hulusi
dc.contributor.institutionauthorGüney Göller, Derya
dc.contributor.institutionauthorGöller, Vedat
dc.identifier.volume4en_US
dc.identifier.issue2en_US
dc.identifier.startpage137en_US
dc.identifier.endpage153en_US
dc.relation.journalJournal of Tourism and Gastronomy Studiesen_US
dc.relation.publicationcategoryMakale - Ulusal Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanen_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster