Yazar "Günlü, Ali" için TR-Dizin İndeksli Yayınlar Koleksiyonu listeleme
-
Alternatıve Seafood Preservatıon Technologıes: Ionızıng Radıatıon And Hıgh Pressure Processıng
Su Ürünlerinde Alternatif Koruma Teknikleri: İyonize Radyasyon ve Yüksek Basınç Uygulamaları Su ürünleri ekonomik önemi yanında yüksek değerli gıda ürünleri içinde yer alır. Balık ve balık ürünlerinin kalitesinin belirlenmesinde ... -
Determination of fatty acid profiles of total, neutral, and polar lipids in different tissues of Vimba vimba (L., 1758) from Eğirdir Lake (Isparta, Turkey)
Görgün, Salih; Akpınar, Nükhet; Zengin, Gökhan; Akpınar, Mehmet Ali; Günlü, Ali; Güler, Gökalp Özmen; Aktümsek, Apdurahman (2013)Fatty acid profiles of total, neutral, and polar lipids in the liver, muscle, and intestine of female individuals of Vimba vimba (L., 1758) were determined by gas chromatography. C16:0, C16:1 n-7, C18:1 n-7, and C18:1 n-9 ... -
Use of Natural Preservatıves in Seafood: Plant Extracts, Edıble Fılm And Coatıng
In recent years, the demand and consumption of minimally processed food and additive-free commodities which present few changes at sensory quality have increased. In this regard, natural antioxidants and antibacterial ...