Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKıvrak, İbrahim
dc.date.accessioned2020-11-20T15:04:33Z
dc.date.available2020-11-20T15:04:33Z
dc.date.issued2015
dc.identifier.issn1936-9751
dc.identifier.issn1936-976X
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.1007/s12161-015-0152-4
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12809/2896
dc.descriptionWOS: 000361985500022en_US
dc.item-language.isoengen_US
dc.publisherSpringeren_US
dc.item-rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.titleAnalytical Methods Applied to Assess Chemical Composition, Nutritional Value and In Vitro Bioactivities of Terfezia olbiensis and Terfezia claveryi from Turkey (vol 8, pg 1279, 2015) [Correction]en_US
dc.item-typecorrectionen_US
dc.contributor.departmentMÜ, Muğla Meslek Yüksekokulu, Kimya Ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümüen_US
dc.contributor.institutionauthorKıvrak, İbrahim
dc.identifier.doi10.1007/s12161-015-0152-4
dc.identifier.volume8en_US
dc.identifier.issue10en_US
dc.identifier.startpage2595en_US
dc.identifier.endpage2595en_US
dc.relation.journalFood Analytical Methodsen_US
dc.relation.publicationcategoryDiğeren_US


Bu öğenin dosyaları:

Thumbnail

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster