Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorAllı, Hakan
dc.contributor.authorŞen, İsmai?L
dc.date.accessioned2020-11-20T17:52:02Z
dc.date.available2020-11-20T17:52:02Z
dc.date.issued2016
dc.identifier.issn2148-127X
dc.identifier.issn2148-127X
dc.identifier.urihttps://app.trdizin.gov.tr//makale/TWpBNE1EazVPUT09
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12809/8853
dc.description.abstractYaygın olarak yetişmekte olan Tricholoma (Fr.) Staude cinsi, yenilebilen ve zehirli türleri barındırması bakımından oldukça önemlidir. Sunulan bu çalışma kapsamında, yenilebilen ve zehirli Tricholoma türleri değerlendirilmiş, ekonomik değeri olan türler tanıtılmıştır. Ayrıca, zehirlenme sendromları irdelenerek tartışılmıştır.en_US
dc.description.abstractThe genus Tricholoma (Fr.) Staude is important in terms of hosting edible and poisonous species. Therefore, in this study, edible and poisonous Tricholoma species are evaluated, edible and valuable species are introduced. Also, poisoning syndromes are examined and discussed.en_US
dc.item-language.isoturen_US
dc.item-rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccessen_US
dc.subjectZiraat Mühendisliğien_US
dc.subjectGıda Bilimi ve Teknolojisien_US
dc.titleTricholoma Türlerinin Yenilebilirliği Üzerine Notlaren_US
dc.item-title.alternativeNotes on Edibility of Tricholoma Speciesen_US
dc.item-typearticleen_US
dc.contributor.departmenten_US
dc.contributor.departmentTempMuğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Biyoloji Bölümü, Muğla, Türkiye; Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Biyoloji Bölümü, Muğla, Türkiyeen_US
dc.identifier.volume4en_US
dc.identifier.issue3en_US
dc.identifier.startpage178en_US
dc.identifier.endpage181en_US
dc.relation.journalTürk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisien_US
dc.relation.publicationcategoryMakale - Ulusal Hakemli Dergi - Kurum Öğretim Elemanen_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster