Başlık için Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü Koleksiyonu listeleme
Toplam kayıt 4, listelenen: 1-4
-
Datça Yerel Halkının Sürdürülebilir Turizm Gelişimine ve Turizm İşletmelerine Yönelik Tutumları
(2013)Yerel halkın turizmin başarılı ve sürdürülebilir bir gelişimini desteklemesi gerekliliği, özellikle gelişmekte olan turistik destinasyonlar için önem taşımaktadır. Bu çalışmanın amacı, gelişmekte olan bir turizm destinasyonu ... -
Evaluation of Turkish Coffee in the Scope of Gastronomy Tourism
(Peter Lang AG, 2021)Evaluation of Turkish Coffee -
Organizational justice in the maritime industry
(Nova Science Publishers, Inc., 2023)Organizational justice is what the individuals who make up an organization expect to receive from the organization in return for the effort they put forth in order to reach the goals of the organization. Knowing the ... -
Otel İşletmelerinde Rekabet Üstünlüğünü Etkileyen Faktörler:Yöneticiler Üzerine Bir Araştırma
(2008)Otel işletmelerinin ulusal ve uluslararası turizm piyasasında karşı karşıya kaldıkları rekabet koşulları küreselleşen dünya ile birlikte giderek ağırlaşmaktadır. Rekabet gücü faktörlerinin otel işletmeleri açısından ...