Basit öğe kaydını göster

dc.contributor.authorKılınç Şahin, Songül
dc.contributor.authorTaşdemir, S.
dc.date.accessioned2022-03-25T06:06:36Z
dc.date.available2022-03-25T06:06:36Z
dc.date.issued2021en_US
dc.identifier.citationKilinç Şahin, S., & Taşdemır, D. (2021). Evaluation of turkish coffee in the scope of gastronomy tourism. Gastronomy and hospitality studies in tourism (pp. 163-175).en_US
dc.identifier.isbn978-363185556-0
dc.identifier.isbn978-363185523-2
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.12809/9872
dc.description.abstractEvaluation of Turkish Coffeeen_US
dc.item-language.isoengen_US
dc.publisherPeter Lang AGen_US
dc.item-rightsinfo:eu-repo/semantics/closedAccessen_US
dc.subjectTurkish Coffeeen_US
dc.titleEvaluation of Turkish Coffee in the Scope of Gastronomy Tourismen_US
dc.item-typebookParten_US
dc.contributor.departmentMÜ, Datça Kazım Yılmaz Meslek Yüksekokulu, Otel Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümüen_US
dc.contributor.authorID0000-0002-3510-9220en_US
dc.contributor.institutionauthorKılınç Şahin, Songül
dc.contributor.institutionauthorTaşdemir, S.
dc.relation.journalGastronomy and Hospitality Studies in Tourismen_US
dc.relation.publicationcategoryKitap Bölümü - Uluslararasıen_US


Bu öğenin dosyaları:

DosyalarBoyutBiçimGöster

Bu öğe ile ilişkili dosya yok.

Bu öğe aşağıdaki koleksiyon(lar)da görünmektedir.

Basit öğe kaydını göster